Tisková zpráva: Zajímavé obchodní nabídky od CZCOMu!

Přehled zajímavých cenových nabídek na zařízení a služby pro využívání internetu.
Dotované modemy za 499Kč - ušetříte 3000Kč! Pevná linka za 4500Kč měsíčně!

Hradec Králové, 9.12.98 - Společnost CZCOM s.r.o. nabízí v současné době zajímavé PROMO nabídky pro své zákazníky.

Dotované modemy za 499Kč:

· zákazník při koupi dotovaného modemu u CZCOMu ušetří 3000Kč
· tato nabídka obsahuje faxmodem WELL 33.6 ext., který CZCOM s.r.o. nabízí za 499Kč bez DPH
· podmínkou pro koupi modemu za tuto cenu je připojení na Internet u CZCOMu minimálně na 12 měsíců v režimu STANDARD

Pevná linka za 4500Kč:
· tato nabídka obsahuje připojení pevnou linkou
· poplatek 4500Kč je měsíční
· nabídka je omezena množstvím stažených dat za měsíc
· výhodou připojení pevnou linkou je, že při práci na Internetu neplatíte žádné další telefonní poplatky na účet SPT Telecom
· touto nabídkou snižuje CZCOM s.r.o. cenový rozdíl mezi platbami za připojení klasickou telefonní linkou a za pevnou linku

Připojení k Internetu a navíc vánoční dárek:
· k připojení na Internet u CZCOMu v programu STANDARD dostane zákazník vánoční dárek - firemní tričko s potiskem CZCOM

Z naší další nabídky:
Standardní služby společnosti CZCOM s.r.o.:

Vysoká kvalita služeb

Společnost CZCOM s.r.o. tak pokračuje v nastoupeném trendu stálého zkvalitňování poskytovaných služeb. Pomocí špičkových technologií a promyšlenému technickému plánování rozvoje sítě přípojných bodů je vždy připraveno minimálně o 20% více linek a kvalitních modemů, než je maximální počet současně pracujících uživatelů. To znamená, že se zákazníci dovolají vždy na první pokus. Navíc mají zákazníci k dispozici instalační CD ROM, který umožňuje nainstalovat připojení k Internetu bez problémů doslova za pět minut.

Neustálá technická podpora

Společnost CZCOM s.r.o. poskytuje svým obchodním partnerům technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Právě po tuto dobu je k dispozici technická podpora odborníků společnosti CZCOM s.r.o. při řešení jakýchkoliv technických problémů a případných potíží při zabezpečování maximální průchodnosti a kvality sítě.

O společnosti CZCOM s.r.o.

Společnost CZCOM s.r.o vznikla v roce 1996. Již od počátku své existence se zaměřila na poskytování služeb Internetu. Za 3 roky svého působení vybudoval CZCOM jednu z největších sítí přípojných bodů do Internetu v České republice a díky této síti nezůstal bez pokrytí službami CZCOMu žádný kraj České republiky. V současné době čítá síť CZCOM již více než 35 přípojných bodů. Společnost je díky špičkové technologii, kterou používá schopna poskytovat Internet jak rychlostí 33.6kb/s, tak 56K a novinkou je poskytování služeb ISDN. Cílem společnosti je poskytování komplexních služeb Internetu od základního připojení dial-up uživatelů až po připojení sítí LAN prostřednictvím pevní linky. Další oblastí služeb jsou služby typu Web-design, Elektronický obchod, ale i realizace a správa Virtuálních privátních sítí s kódovaným přenosem dat. K poskytování kvalitních služeb Internetu je samozřejmě nutné mít k dispozici kvalitní konektivitu, a proto je síť CZCOMu součástí sdružení NIX (2Mb/s) a navíc je do zahraničí propojena vlastními, jak satelitními (Telenor 512kb/s - Stockholm), tak i metalickými (EBONE 512kb/s - uzel EBONE v Praze) spoji. Veškeré informace o topologii sítě společnosti CZCOM s.r.o., o poskytovaných službách, referenčních zákaznících a veškerou obchodní a technickou podporu najdete na stránkách http://www.czcom.cz.

iPhone X
Je to konec mýtické čtečky v displeji? Výrobci sázejí na obličej

Čtečka otisků integrovaná do displeje měla být jednou z hlavních letošních inovací na poli smartphonů. Technologie je ovšem natolik složitá, že výrobci od...  celý článek

iPhone 8 Plus
iPhone 8 je tak výkonný, že tomu nevěřil ani tvůrce testu Geekbench

Výkon nového procesoru A11 Bionic od Applu vyrazil dech i tvůrci benchmarku Geekbench. Nedokáže pochopit, že smartphony s Androidem tak zaostávají.   celý článek

Funkční 18palcový OLED displej lze nyní srolovat do 3cm ruličky.
Za tři roky budou mít iPhony ohebný displej. Samsung ostrouhá

iPhone se podle zákulisních informací dohodl s LG na vývoji ohebného displeje pro budoucí iPhony. Samsung tak přijde o lukrativní byznys.  celý článek

Honor 6A
Nenápadný premiant nižší třídy. Vyzkoušeli jsme Honor 6A

Nejlevnější model v nabídce značky Honor je dobrým příkladem toho, jak se mají dělat levné smartphony. Soustředí se na baterii, kvalitu displeje a na systém,...  celý článek

Asus Zenfone 4 Selfie Pro
U volební urny neroztahujte selfie tyčku. Fotit však zakázáno není

Mobily budou hrát u právě probíhajících parlamentních voleb specifickou roli - spousta lidí si jimi bude dokumentovat svoji aktivitu při volbách. Co je ve...  celý článek

Americký ministr vnitřní bezpečnosti John Kelly s prezidentem Donaldem Trumpem...
Hackeři mohli odposlouchávat iPhone amerického ministra vnitra

Současný vedoucí prezidentské kanceláře John Kelly má na svědomí poměrně hrubý bezpečnostní přešlap. Jeho iPhone v době, kdy sloužil jako ministr vnitra USA,...  celý článek

KRACK: Key Reinstallation Attacks
Nepříjemné překvapení: I vaše wi-fi je zranitelná, odhalili experti

Bezpečnostní odborníci varují: zabezpečení bezdrátového připojení wi-fi pomocí WPA2 nelze považovat za bezpečné. Výzkumníci upozorňují, že zranitelností...  celý článek

Google koupil Apple za 9 miliard dolarů?
Svět se nestačil divit. Google koupil Apple, psaly burzovní zprávy

O menší šok na burze se postaral známý akciový index světa, Dow Jones. Omylem totiž vydal falešnou zprávu, že firma Google koupila za směšných 9 miliard dolarů...  celý článek