Tisková zpráva: UMAX zrychluje aneb ActionBook 225T

Umax představuje nový notebook s procesorem AMD K6-2 333 MHz 3Dnow!.
Firma Conquest a.s. jako distributor notebooků UMAX pokračuje v dobývání notebookového trhu. Nyní přichází s modelem ActionBook 225T, který jistě naváže na úspěšné modely ActionBook 220T a 320T. Umax zůstává věren tradici nabídnout vysoký výkon za velmi příznivou cenu a proto osadil tento nový model procesorem AMD K6-2 333 MHz 3Dnow!. Notebook má standartní operační paměť 32 MB rozšiřitelnou na 128 MB. Pevný disk 3,2 GB ( nebo vyšší ) je umístěn ve vysunovacím rámečku, lze jej tedy velmi snadno vyměnit za jiný. 24 x CD-ROM je umístěn v těle notebooku současně s FDD i HDD ( koncepce All-in-One ).

Nadstandartní v této kategorii notebooků je 4 MB Video karta s 3D podporou. Displej má velikost 12,1" TFT a pracuje s rozlišením 800 x 600. Nechybí PCMCIA sloty s podporou ZV a Card Bus, USB port, Infra port, TV výstup a také výstup na port replikátor. Na přání lze notebook osadit DVD mechanikou a také 13,3" XGA TFT displejem.

Cena ActionBooku 225T začíná na 44.990 Kč. Garance je 36 měsíců