Tisková zpráva: Sortiment notebooků At Computers za výhodné ceny

Tisková zpráva: Sortiment notebooků At Computers za výhodné ceny
Vážení obchodní partneři,

dovolte mi informovat vás o změnách v sortimentu notebooků, o změnách cen a ostatních novinkách týkajících se mobilní výpočetní technicky v ATComputers,a.s.

Zároveň mi dovolte pozvat Vás k návštěvě naši notebookové expozice na INVEXU, ve stánku B18, kde budou připraveny novinky v produkcích výrobců ASUS (model Ferrari 7400) a FUJITSU (modely BIBLO a C-series).

* FUJITSU U těchto notebooků přicházíme s už tradičně s velmi agresivní cenovou politikou, pečlivě vybranými produkty, které svou technologii a kvalitou předčí ostatní konkurenty ve své třídě.

Jedná se zejména o modely: 270Dx - kde v současné době je koncová cena 44990,- s kvaliním HPA Displejem

- s konfigurací MMX200, 32SDRAM, 2,1HDD, WIN 95, WORD97, F-Proot atd.
- neustále platí, že prodejce, který tento model objedná získává zdarma kartu k odběru PHM či zboží v síti BENZINA v hodnotě 300,-

Tento model je skladem!!!

780Tx - známý notebook, který díky své kvalitě a ceně, s technologií TFT a tříletou mezinárodní zárukou v ceně zůstává neustále velice žádaný.

- konfigurace 12,1TFT, MMX 233, 32 SDRAM, 3,2HDD, WIN95, WORD 97, PC-DOCTOR, atd.
- koncová cena od 62460,-
- dealerkská cena 55410(D4) a 55920(D3)
- skladem do 2 týdnů!!!

C325 - NOVINKA NA TRHU - TFT notebook s jedinečným poměrem kvalita/cena/výkon

- konfigurace MMx 233,12,1TFT, 32SDRAM, 3,2HDD, WIN 98 UK (CZ)
- u první dodávky kolem 20/10/98 budou Win 98 UK
- jednoletá mezinárodní záruka
- koncová cena 49990,-

BOMBA>>>>>>>>>>>

675Tx - SPECIALNI INVEXOVSKÁ NABÍDKA - JEN 50 KS. DO VYPRODANí ZÁSOB ULTRA TENKÝ NOTEBOOK VČETNĚ EXPANDED UNIT BÁZE ZA 69 990,- V KONCOVÉ CENĚ (PůVODNÍ CENA 112000,-)

Každý parner může objednat max. 2 kusy!! - informace podám osobně

- konfigurace MMX 200, 12,1TFT, 32SDRAM,HDD3,2, LAN EU, CD, FDD, 2. BATERIE, 3 letá mezinárodní záruka.
- váha 1,9kg, mobilita, kterou nic nepřekoná
- mobilita pro nejnáročnější uživatele, jedinečná nabídka!!!!
- dodávka na 42. týden.

* ASUSTEK

* Notebooky, které se staly nejprodávanějšími skutečně HIGH-END notebooky na Českém a Evropském trhu, které svým výkonem, příslušenstvím, servisními podmínkami patří k tomu nejlepšímu na našem trhu, o čemž svědčí i spousta mezinárodních a domácích ocenění (PC WORLD TOP - profesionální notebooky CZ) atd. Jsou stálici na trhu a stále umožňuji jako jediné upgrady od MMX 166 po PII 300/333/444 atd. dle dostupnosti (ASUS P6300).

* Servis - v 99% případů do 24 hodin v ATC.

ASUS P6300 - model s výkonem PII 300 (možno dle přání konfigurovat od MMX 233, HDD 2,1 - 6,4GB, DVD-ROM, CD-ROM, 13,3TFT - nejkvalitnější TFT dislplay (PC Magazine UK), SDRAM - 144MB

- notebook s vysokým výkonem a cenou, která nadchne i SKOTA - od 79000,-(Kc).
- v ceně vždy kvalitní kožená brašna, win95 a 2 letá záruka.
- skladem

ASUS F7400(FERRARI) - NOVINKA KTERÁ VÁS DOSTANE DO RÁJE... DOTEK BUDOUCNOTI...

-novinka, high end notebook s 14,1TFT, DVD(CD) a FDD(LS120) built in, PII 300,

HDD od 2,1 - 6,4, 32MB a více SDRAM, modemem 56k a ostatními vymoženostmi včetně 3D AGP grafiky se 4MB paměti a kvaliní kožené brašny v ceně, která vás porazí skutečně na kolena 109 990,-

- dostupno koncem 10. měsíce

Tyto notebooky doporučujeme všem zákazníkům, kteří chtějí být neustále IN v té nejvyšší technologii a notebook používají více než desktop, k čemu slouží i jedinečná "plně" destopová klávesnice a baterie, které neomezují uživatele

- výdrž až 5 hodin provozu, hot-swap - výměna za provozu a ostatní technologické chuťovky.

* ACER

- Notebooky, které uspokojí svou cenou každého uživatele, nabízí standardní kvalitu a skvělou cenu, tříletou CZ záruku a velkou šíří modelu, v cenách, nad kterými budou ostatní jen nevěřícně kroutit hlavou.

řada 36x - nejprodávanější LOW-END notebooky - nabídka strojí, které jistě všichni znáte, ceny už od 39990 (koncová cena)... atd. viz naše ceníky.

Takže pokud máte zájem vidět to, co je v současné době skutečně TOP a chcete si přátelsky poklábosit o problematice notebooků, jste srdečně zvání na naše "chuťovky" do B18 v BRNĚ NA INVEXU. Schůzky si rezervujte prosím e-mailem (vanek@atcomp.cz) či telefonicky 0603/213006.

Pozn: Veškeré tyto informace jsou platné v okamžiku vydání této zprávy. Může dojít k pohybu cen případně ke změně termínu dodávek ze strany dodavatelů, které není v našich silách ovlivnit.

S pozdravem

Ing. Petr Vaněk

iPhone X
Je to konec mýtické čtečky v displeji? Výrobci sázejí na obličej

Čtečka otisků integrovaná do displeje měla být jednou z hlavních letošních inovací na poli smartphonů. Technologie je ovšem natolik složitá, že výrobci od...  celý článek

Funkční 18palcový OLED displej lze nyní srolovat do 3cm ruličky.
Za tři roky budou mít iPhony ohebný displej. Samsung ostrouhá

iPhone se podle zákulisních informací dohodl s LG na vývoji ohebného displeje pro budoucí iPhony. Samsung tak přijde o lukrativní byznys.  celý článek

iPhone X
iPhonů X bude zoufale málo. Vyprodáno může být za pár minut

Uvedení iPhonu X se blíží, předobjednávky Apple spustí za několik dnů a první kusy zamíří ke koncovým zákazníkům už 3. listopadu. Telefonů však bude ve...  celý článek

Příchod sítí 5G je plánován na rok 2020
Nástup sítí 5G je zase o něco blíže. První vysílače jsou už postavené

Berlín Příchod sítí 5G je plánován až na rok 2020, ale k důležitým milníkům dochází už teď. Společnost Deutsche Telekom spustila první evropské vysílače umožňující...  celý článek

Nové ovládací centrum umožňuje přidávat další funkce.
Nový Android má extrémně málo smartphonů. U Applu je to úplně jinak

Díky tomu, že Apple si sám vyvíjí software i hardware, je aktualizace iPhonů a iPadů velmi snadná. Naopak Android má roztříštěnou základnu přístrojů od tisíců...  celý článek

Příchod sítí 5G je plánován na rok 2020
Nástup sítí 5G je zase o něco blíže. První vysílače jsou už postavené

KRACK: Key Reinstallation Attacks
Nepříjemné překvapení: I vaše wi-fi je zranitelná, odhalili experti

Bezpečnostní odborníci varují: zabezpečení bezdrátového připojení wi-fi pomocí WPA2 nelze považovat za bezpečné. Výzkumníci upozorňují, že zranitelností...  celý článek

Nahradí otisky prstů skener obličeje?
Měla to být největší inovace roku, ale nezvládl ji ani Apple

Dlouhé měsíce se o ní mluvilo, měl ji mít Samsung S8, pak to měla být klíčová vlastnost nového iPhonu. Jestliže výrobci už umí displeje zahnout a roztáhnout...  celý článek