Tisková zpráva: Počítačová škola Gopas představuje program "Staňte se certifikovaným odborníkem"

Počítačová škola Gopas, certifikované školicí středisko firmy Microsoft a autorizované testovací středisko Sylvan Prometric, připravila pro rok 1999 ucelený vzdělávací a certifikační program umožňující odborníkům na produkty MicrosoftŇ BackOfficeŇ během jednoho roku získání prestižního titulu Microsoft Certified Systems Engineer.
Praha, 27. listopadu 1998

Program je koncipován tak, aby jeho členové měli možnost kvalitní přípravy formou autorizovaných kurzů, ale i podporu ve formě oficiálních školicích materiálů firmy Microsoft, přístupu na odborné semináře a individuálních konzultací.

Program "Staňte se certifikovaným odborníkem" zahrnuje následující služby a výhody:

· Individuální vstupní konzultace
· Odborné kurzy Microsoft podle výběru klienta.
· Originální školicí materiály firmy Microsoft
· Materiály firmy Microsoft pro samostudium
· Šest testů v testovacím středisku Sylvan Prometric
· Konzultaci před prvním testem
· Předání přípravných testů Microsoft
· Získání titulu Microsoft Certified Professional po úspěšném absolvování prvního testu
· Průběžné konzultace
· Zdarma účast odborných seminářích pořádaných Počítačovou školou Gopas.
· Získání titulu Microsoft Certified Systems Engineer po šesti úspěšně absolvovaných testech

O firmě Gopas

Počítačová škola Gopas, a.s. byla založena v roce 1992, jako první specializované vzdělávací středisko v ČR. Společnost se od svého vzniku soustředila výhradně na vzdělávání v oboru výpočetní techniky a svou činnost firma nikdy nerozšířila o prodej hardware a software. Důsledným dodržováním této dlouhodobé strategie se Počítačová škola Gopas vypracovala mezi nejuznávanější firmy v tomto oboru. Díky své specializaci si vytvořila podmínky pro skutečně partnerské vztahy nejen se stálými zákazníky, ale umožnilo jí to rovněž spolupráci s předními dodavateli výpočetní techniky a systémovými integrátory.

Firma spolupracuje na úrovni nejvyšších dosažitelných autorizací v oblasti vzdělávání s většinou významných výrobců software. Z největších jmenujme Microsoft (Senior ATEC od roku 1994), SCO (Authorized Education Center od roku 1992), Oracle (Approved Education Center od roku 1997). Počítačová škola Gopas je od roku 1998 autorizovaným testovacím střediskem Sylvan Prometric.

O kvalitách poskytovaných služeb svědčí získané certifikáty ISO 9001, Czech Made a akreditace MŠMT pro rekvalifikace. Firma provozuje počítačové školy v Praze a Brně s celkem 15 učebnami, má 35 stálých zaměstnanců a zhruba 30 externích konzultantů a lektorů.

Kontakt:

Počítačová škola Gopas Praha Kodaňská 46 101 00 Praha 10 Tel.: 02 / 6715 4900-1 Fax: 02 / 6715 4949

Počítačová škola Gopas Brno Josefská 8-10 Brno Tel.: 05 / 42219935-6 Fax: 05 / 4221 9938

Funkční 18palcový OLED displej lze nyní srolovat do 3cm ruličky.
Za tři roky budou mít iPhony ohebný displej. Samsung ostrouhá

iPhone se podle zákulisních informací dohodl s LG na vývoji ohebného displeje pro budoucí iPhony. Samsung tak přijde o lukrativní byznys.  celý článek

ZTE Axon M
Výjimečný rozevírací smartphone je tu, ale konstrukce je zvláštní

Na rozkládací smartphony s ohebnými displeji se čeká už nějaký ten pátek. Nové ZTE Axon M sice přináší rozevírací koncepci, ovšem ohebný displej nemá. To...  celý článek

Geniální iPhonová finta. Odvezl si telefony za milion a čtvrt

Neobvyklou krádež řeší od 14. září newyorská policie. Pátrá po identitě muže, který si ze značkové prodejny Applu odvezl tři krabice plné iPhonů. Vydal mu je...  celý článek

Fidget spinner mobil pořídíte za asi 350 korun.
Hit letošního roku už můžete mít i jako mobil. Stojí několik stovek

Hračka původně určená k relaxaci, fidget spinner, je hitem letošního roku. Její slávy využil výrobce z Hongkongu, který do ní vtěsnal celý funkční mobil....  celý článek

Portfolio smartphonů Samsung
Devět letošních Samsungů, který je nejzajímavější?

Samsung letos na našem trhu uvedl celkem 9 různých modelů napříč řadami J, A, S a Xcover. Měli jsme v redakci unikátní příležitost nafotit je všechny pohromadě...  celý článek

Úvod do nové webové aplikace Google Photos
Prahli po exkluzivních tapetách, získali neomezené úložiště u Googlu

Možnost ukládat bezplatně neomezené množství fotografií a videí v plném rozlišení na Google Photos je výsadou uživatelů referenčních smartphonů společnosti...  celý článek

Microsoft Lumia 950 a 950 XL
Microsoft konečně přiznal, že jsou Windows na mobilech mrtvá

Viceprezident Microsoftu v sérii příspěvků na Twitteru potvrdil konec mobilních Windows. Softwarový gigant už nějakou dobu nemá v přípravě žádné hardwarové ani...  celý článek

Fidget spinner mobil pořídíte za asi 350 korun.
Hit letošního roku už můžete mít i jako mobil. Stojí několik stovek

Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!