Tisková zpráva: Pevná linka se vším všudy - nová akce INEC

vyzkoušíte si profesionální připojení k internetu, a přitom ušetříte až 50.000 Kč

tisková zpráva INEC 26/1998

INEC s.r.o., poskytovatel internetu a provozovatel sítě INECnet, přichází od 1.11.1998 s mimořádnou nabídkou pro připojení k internetu pevnou linkou, akcí Pevná linka se vším všudy. Zákazník získává nejen permanentní připojení do internetu za vynikající cenu, ale může si ho předem nezávazně a důkladně vyzkoušet způsobem Try&Buy a rozhodne-li se pokračovat, ušetří až 50 tisíc Kč.

Řada středních uživatelů používá pro připojení k internetu stále ještě telefonické nebo ISDN spojení. S tím, jak jejich potřeba využívat internet roste, prodlužuje se i doba, po kterou jsou připojeni, a tím dramaticky stoupají jejich výdaje za telefonické spojení. INEC s.r.o. proto připravil speciální nabídku, která těmto firmám umožní celkové náklady na internet snížit, avšak při současném zvýšení kvality a efektivity využívání internetu.

V rámci této akce společnost INEC s.r.o. připraví zákazníkovi zdarma projekt pro připojení, zapůjčí bezplatně veškerý hardware a software potřebný pro připojení (výhradně kvalitní značkové komponenty Cisco, Motorola, 3Com a další), obstará zřízení pevné linky a zdarma provede instalaci a oživení celého systému. Zákazník pak má možnost spojení bezplatně zkoušet po dobu 14 dní zvolenou rychlostí 28,8, 33,6, 64 nebo 128 kbit/s

Pokud je klient se službou spokojen a rozhodne se v ní pokračovat, INEC s.r.o. mu za režijní cenu odprodá používaná zařízení nebo je klient může začít postupně splácet. Veškeré služby spojené se zřízením a vyzkoušením spojení obdrží zákazník zdarma a celkové slevy mohou činit až 50 tisíc Kč. Není-li klient spokojen, po 14 dnech se připojení bez dalších podmínek ukončí.

Akce Pevná linka se vším všudy platí od 1.11.1998 do 1.3.1999. Její detailní podmínky Vám na požádání sdělí obchodní oddělení INEC s.r.o. ve všech přípojných místech sítě INECnet.

21.10.1998

Společnost INEC s.r.o. se specializuje na poskytování internetu a komunikační integraci. INEC dodává úplná řešení pro internet, intranet a extranet, networking, dálkový přístup k sítím, pro přenos elektronické, faxové a hlasové pošty, systémy pro skupinovou spolupráci, multimediální komunikaci a pro zajištění bezpečnosti sítí a dat. Společnost INEC s.r.o. působí mj. jako autorizovaný distributor firem Motorola a Brooktrout, 3Com Networking Partner, Cisco Premier Reseller, Microsoft Certified Solution Provider a 602Profesionál.

Společnost INEC je provozovatelem sítě INECnet, která poskytuje komplexní komunikační služby, zejména připojení k internetu, přípravu a vystavování www stran a aplikací, budování intranetu, elektronický obchod, bezpečné spojení s partnery a bezpečné propojení firemních poboček.

Navigace testuje majáky v pražskému tunelu
Mobil se neztratí ani v tunelu Blanka. Zkusili jsme testovací majáky Waze

Populární navigační aplikace Waze se v Praze možná dočká příjemného vylepšení. V tunelu, kde není dostupný signál z navigačních satelitů GPS, se bude...  celý článek

iPhone X
iPhonů X bude zoufale málo. Vyprodáno může být za pár minut

Uvedení iPhonu X se blíží, předobjednávky Apple spustí za několik dnů a první kusy zamíří ke koncovým zákazníkům už 3. listopadu. Telefonů však bude ve...  celý článek

Vedoucímu hotelové služby explodoval v kapse košile Samsung Galaxy Grand Duos.
V kapse košile ucítil teplo, krátce poté jeho samsung explodoval

Nepříjemné chvilky zažil o poslední zářijové sobotě 47letý hotelový provozní Yulianto, v náprsní kapse jeho košile mu totiž explodoval telefon Samsung Galaxy...  celý článek

Honor 6A
Nenápadný premiant nižší třídy. Vyzkoušeli jsme Honor 6A

Nejlevnější model v nabídce značky Honor je dobrým příkladem toho, jak se mají dělat levné smartphony. Soustředí se na baterii, kvalitu displeje a na systém,...  celý článek

Nové ovládací centrum umožňuje přidávat další funkce.
Nový Android má extrémně málo smartphonů. U Applu je to úplně jinak

Díky tomu, že Apple si sám vyvíjí software i hardware, je aktualizace iPhonů a iPadů velmi snadná. Naopak Android má roztříštěnou základnu přístrojů od tisíců...  celý článek

Google koupil Apple za 9 miliard dolarů?
Svět se nestačil divit. Google koupil Apple, psaly burzovní zprávy

O menší šok na burze se postaral známý akciový index světa, Dow Jones. Omylem totiž vydal falešnou zprávu, že firma Google koupila za směšných 9 miliard dolarů...  celý článek

iPhone X
Je to konec mýtické čtečky v displeji? Výrobci sázejí na obličej