Tisková zpráva: Nejvýhodnější program Paegas Bonus navíc s klubovou kartou Paegas Bonus Club

Atraktivní odměny s kartou Peagas Bonus Club
Každé využití služeb Paegas představuje body, které lze vyměnit za atraktivní odměny karta Paegas Bonus Club přinese majitelům zajímavé slevy a řadu dalších výhod.

Od 18. září se každý standardní zákazník společnosti RadioMobil automaticky stává účastníkem programu Paegas Bonus - programu, který promění každou využitou službu Paegas v body. Za ně si pak uživatel může pořídit něco z bohaté, pravidelně aktualizované nabídky. Navíc má možnost se zaregistrovat, a získat tak klubovou kartu Paegas Bonus Club, jež mu (také díky široké síti významných partnerů) zajistí nejrůznější výhody a slevy. " Paegas zákazníci nyní automaticky spoří s každou fakturou. Tentokrát si mohou atraktivní odměny dokonce sami vybrat z pestrého katalogu, v němž kromě telefonů GSM naleznou i další odměny a slevy z oblasti zábavy a cestování, spotřební elektronikyapod.,"uvedl marketingový ředitel RadioMobilu Robert Chvátal.

Nejpozději koncem září obdrží všichni zákazníci dopis informující o věrnostním programu Paegas Bonus a o jeho podmínkách. Body se přidělují například za aktivaci, za užívání určitého tarifu a služby podle výše faktury, za řádné placení faktur nebo za aktivaci inkasa z účtu. Na každém vyúčtování služeb Paegas nalezne zákazník v pravé části body, které získal - případně vyčerpal -během uplynulého zúčtovacího období a také celkový počet bodů, které má k dispozici. Katalog, z něhož si bude moci vybírat odměny, obdrží dvakrát ročně - poprvé v průběhu října. U některých odměn bude navíc možné zbývající část ceny doplatit penězi, takže zákazník nebude nucen čekat, až nastřádá celkový potřebný počet bodů. První výběry bodů jsou možné vždy tři měsíce po zařazení do programu, takže většina současných zákazníků bude moci poprvé využít výhod programu Paegas Bonus (a vybrat si z katalogu zboží) už v prosinci letošního roku.

Zatímco Paegas Bonus je určen lidem či firmám, kteří sami za služby platí (nebot' čerpání je vázáno na osobu oprávněnou vyřizovat záležitosti spojené s vyúčtováním služeb Paegas), Paegas Bonus Club je otevřen všem uživatelům mobilních telefonů. Ti totiž na základě registrace obdrží kartu Paegas Bonus Club, s níž pak získají u partnerů programu zajímavé slevy a další výhody. Navíc získá každý člen klubu Paegas Bonus zdarma klubový časopis Paegas Impuls, který bude vycházet každé tři měsíci a bude informovat zákazníky nejen o novinkách a službách sítě Paegas, ale i o nejnovějších událostech ve světě životního stylu, módy, hudby, filmu a divadla, sportu, podnikání, světa mobilních komunikací a řady dalších témat. Stát se členem klubu je velmi snadné: stačí se zaregistrovat prostřednictvím služby Paegas Info Profil na internetových stránkách Paegas nebo přes infolinku Paegas Bonus Club (0603 604 444) anebo vyplnit předtištěný registrační formulář. Do měsíce pak na udanou adresu přijde klubová karta se jménem a telefonním číslem a klubový magazín Paegas Impuls. Platnost registrace je omezena na jeden rok, ale k prodloužení karty stačí zavolat na infolinku Paegas Bonus Club a potvrdit údaje. Uživatelé tarifních programů Manažer, Diamant, Paegas 120 či Paegas 300 pak získávají Zlatou kartu Paegas Bonus Club, která přináší další atraktivní speciální výhody, jako například vstup do Business VIP "lounge" na letišti.

Akciová společnost RadioMobil je operátorem sítě GSM s názvem Paegas. Sít' GSM Paegas dnes pokrývá přes 97 % české populace. Mobilní telefon GSM Paegas si zákazníci mohou k dnešnímu dni vzít do 71 zemí celého světa a využívat služeb roamingu u 147 operátorů. Služeb sítě GSM Paegas využívalo v srpnu tohoto roku více než 600 tisíc zákazníků.

KRACK: Key Reinstallation Attacks
Nepříjemné překvapení: I vaše wi-fi je zranitelná, odhalili experti

Bezpečnostní odborníci varují: zabezpečení bezdrátového připojení wi-fi pomocí WPA2 nelze považovat za bezpečné. Výzkumníci upozorňují, že zranitelností...  celý článek

Huawei Mate 10 Pro