Tisková zpráva: Malý přepínač Cisco roste a získává vedoucí postavení na trhu

(Zpracovala Agentura CREO, s.r.o., Na Kuthence 20, 160 00 Praha 6, tel. 02/2431 8015, e-mail renata@creo.cz, ci07/99)

Nové ceny, modely a záruční podmínky rozšiřují úspěch řady Cisco Catalyst 1900

SAN JOSE, Calif. , 1. března 1999 - Společnost Cisco Systems, Inc. dnes oznámila, že prodej ethernetových přepínačů řady Catalyst(R) 1900 překonal hranici 300 000. Přepínače jsou nyní dostupnější než kdykoli předtím. Dnešní oznámení zahrnuje uvedení dalšího modelu - přepínače Cisco Catalyst 1924F na trh.

Nový přepínač Catalyst 1924F je ideálním desktopovým řešením spojujícím 24 portů Ethernet se dvěma vysokorychlostními optickými uplinky. Nové cenové akce pro řadu Catalyst 1900 vyznívají v neobyčejně příznivou cenu 48 USD za port (model Catalyst 1924 Standard Edition)

Koncepce řady Cisco Catalyst 1900 začala v roce 1993 modelem GrandJunction FastSwitch 10/100, ještě před zakoupením firmy Grand Junction Networks společností Cisco. Grand Junction Networks - vynálezce a průkopník technologie 100BaseX Fast Ethernet - tak pomohla společnosti Cisco při vstupu na dynamický trh desktop přepínačů. Od té doby prodělaly přepínače řady Catalyst 1900 více než desítku kvalitativních změn, aby konečně stanuly na špičce mezi přepínači 10Mbps, které jsou v současné době na trhu k mání.

"Velice nás těší, že právě my jsme se stali odběratelem třistatisícího přepínače Cisco Catalyst 1900", komentuje tuto událost Steve Wiliams, správce sítě kalifornského střediska Santa Clara Valley Medical Center. "Desítky přepínačů, které instalujeme v síti našeho střediska, nám poskytují cenově dostupné a vysoce výkonné řešení, jímž nahrazujeme naši starou infrastrukturu sdílených médií. Přepínače jsou vskutku kritickou složkou naší sítě, neboť zajišťují okamžitý přístup k veškerým životně důležitým informacím tak, abychom byli schopni zajišťovat našim pacientům veškerou péči a nejvyšší úroveň služeb, jakou od našeho střediska očekávají."

"Těší nás velice odezva ze strany zákazníků na naši nabídku desktop přepínačů," říká Larry Birenbaum, viceprezident a generální ředitel Cisco Desktop Switching, dřívější viceprezident pro technologii a zakladatel Grand Junction Networks. "Nenapadlo nás, že Fast Ethernet, který jsme přivedli na svět, přinese revoluci v desktop přepínačích. Jsme opravdu šťastni, že můžeme oznámit, že jsme se - podle poslední zprávy Dell'Oro Group o podílech na trhu - dostali v oblasti desktopových přepínačů do vedoucího postavení a na explozívně se vyvíjejícím trhu 100Mbps přepínačů zaujímáme velmi razantní pozici."

Přepínač Catalyst 1900 je díky možnosti volby ze 14 různých konfigurací ideálním řešením pro zákazníky přecházející od starších rozbočovačů pro sdílený ethernet, pro malé i střední firmy nebo pobočky velkých společností a organizace, které bedlivě sledují náklady na informační technologie. Přepínače řady Catalyst 1900 nabízejí uživatelům výhody a vynikající výkon za cenu stárnoucích technologií sdílení médií. Umožňují jim zároveň snadno provádět upgrade technologie při současné ochraně již vložených investic do technologie 10BaseT.

Ve spojení s nedávno ohlašovaným produktem Catalyst 2912MF XL poskytuje Catalyst 1924F zákazníkům cenově velmi efektivní řešení na bázi optických vláken pro připojení vnitřní sítě k páteřní optické síti.

Nová záruka po celou dobu životnosti produktu

Všechny nové i existující přepínače řad 1900 a 2900XL jsou dodávány s omezenou zárukou po celou dobu životnosti produktu. Touto zárukou, která vyjadřuje odhodlání společnosti Cisco vzhledem ke spolehlivosti a je důkazem vysoké důvěry v kvalitu produktů, se Cisco zavazuje podporovat uvedené produkty po celou dobu, po niž je bude uživatel vlastnit.

O společnosti Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je světově uznávanou vedoucí společností v oblasti vybavení pro sítě internet. Pro novinky a informace navštivte stránku http://www.cisco.com.

Catalyst, EtherChannel, Cisco IOS, Cisco, Cisco Systems a logo Cisco Systems jsou ochranné známky Cisco Systems, Inc. registrované v U.S.A. a některých dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky zmíněné v tomto dokumentu jsou vlastnictvím svých příslušných majitelů.

Za nový iPhone 8 si nechal na ruku vytetovat logo T-Mobilu
Chtěl iPhone zdarma a tak si nechal vytetoval logo T-Mobilu

Neobvyklý způsob, jak si pořídit nový mobil, zvolil muž z USA. Domluvil se s ředitelem T-Mobilu, že si nechá vytetovat logo tohoto operátora na ruku výměnou za...  celý článek

iPhone 8 Plus