Tisková zpráva: INFIMA s.r.o. oznamuje uzavreni distribucni smlouvy s firmou NetPartners Internet Solutions, Inc.

INFIMA s.r.o. dnes oznamuje, ze podepsala distribucni smlouvu s firmou NetPartners Internet Solutions, Inc. V ramci teto smlouvy bude INFIMA s.r.o. zajistovat prodej a podporu produktu rodiny WebSENSE Internet Screening System na trzich stredni a vychodni Evropy. WebSENSE je vysoce vykonny system pro omezeni pristupu k nezadoucim zdrojum informaci v prostredi Internetu.
Praha, Ceska Republika, 9. prosince 1998 - INFIMA s.r.o. dnes oznamuje, ze podepsala distribucni smlouvu s firmou NetPartners Internet Solutions, Inc. V ramci teto smlouvy bude INFIMA s.r.o. zajistovat prodej a podporu produktu rodiny WebSENSE Internet Screening System na trzich stredni a vychodni Evropy.

WebSENSE je vysoce vykonny system pro omezeni pristupu k nezadoucim zdrojum informaci v prostredi Internetu. Technologie WebSENSE je neoddelitelnou soucasti bezpecnostni politiky pri pristupu k Internetu. Toto reseni je vhodne pro firmy, skoly, knihovny a poskytovatele sluzeb a pripojeni k Internetu (ISP). Software WebSENSE obsahuje take nastroj pro vytvareni statistik, ktery manazerum a spravcum systemu umoznuje detekovat poruseni stanovenych pravidel.

?Vitame moznost nabidnout nasim zakaznikum zpusob, jak zvysit produktivitu prace jejich zamestnancu", rika Tomas Svoboda, zakladatel firmy INFIMA s.r.o. ?Jako velmi zdarile reseni tohoto problemu vidime prave technologii WebSENSE Internet Screening System."

WebSENSE pouziva k odstineni pristupu na Internet rozsahlou databazi 425.000 web serveru, diskusnich skupin a diskusnich serveru serazenych do 30 kategorii. Individualne volitelne kategorie a architetura proxy serveru nabizi jednoduchou moznost sestaveni a vynucovani firemnich pravidel z jedineho mista. Tym odbodniku firmy NetPartners navic proveruje kazdou polozku databaze WebSENSE a zajistuje jeji spravnou kategorizaci a aktualizaci.

Vice informaci o produktech firmy NetPartners a technologii WebSENSE Internet Screening System ziskate na adrese http://websense.infima.cz

O firme NetPartners Internet Solutions, Inc.

Firma NetPartners Internet Solutions, Inc. je soucasti svetove spicky firem zabyvajicich se vyvojem systemu pro spravu pristupu k zdrojum v Internetu. Cilovymi zakazniky firmy jsou zejmena firmy, skoly, knihovny a poskytovatele sluzeb a pripojeni do Internetu (ISP). Vedouci pozici firmy netPartners doklada pet oceneni ?nejlepsi produkt" a skutecnost, ze firma NetPartners je prvnim vyrobcem systemu pro spravu pristupu k Internetu, ktery je mozno upravovat dle vlastnich potreb. Firma je spolecne ICSA zakladajicim clenem konsorcia Secure Internet Filtering Technology (SIFT). Firma NetPartners je soukromou spolecnosti a jeji ustredi se nachazi v San Diegu v Kalifornii.

O firme INFIMA s.r.o.

INFIMA s.r.o. je prednim distributorem a integratorem digitalnich komunikacnich systemu. Byla zalozena v roce 1993 a dodava celou skalu reseni vcetne modemovych central, systemu pocitacove telefonie, systemu pro spravu site a internetovych serveru. Firma ma sidlo v Praze.

Huawei Mate 10 Pro
Má skvělou výbavu a podle výrobce je lepší než iPhone X

Mnichov (od zpravodajů Mobil.iDNES.cz) Huawei v Mnichově představuje nové modely Mate 10. Trojice novinek patří ve svých segmentech na špičku. Ceny jsou překvapivě výhodné.  celý článek

Za nový iPhone 8 si nechal na ruku vytetovat logo T-Mobilu
Chtěl iPhone zdarma a tak si nechal vytetoval logo T-Mobilu

Neobvyklý způsob, jak si pořídit nový mobil, zvolil muž z USA. Domluvil se s ředitelem T-Mobilu, že si nechá vytetovat logo tohoto operátora na ruku výměnou za...  celý článek

Dovolená v Egyptě je vyšla draho. Operátor chtěl téměř 80 tisíc

Deset srpnových dní strávených v Egyptě se britskému páru výrazně prodražilo. Důvodem nebyly ovšem neplánované výdaje v místě pobytu, překvapení přišlo až po...  celý článek

Xiaomi Mi 6
Tato lahůdka mezi výkonnými smartphony stojí 12 tisíc, má to ale háček

Na českém trhu se objevil zajímavý supersmartphone od čínského Xiaomi. Za 12 tisíc nabídne bohatou výbavu, která se dá srovnat s nejvýkonnějšími telefony...  celý článek

iPhone 8 zakusil i klasickou ohybovou zkoušku. A uspěl, k nevratným deformacím...
iPhone 8 bodoval v crashtestech. Youtuber jej neohnul

Ve vodách chytrých telefonů známý youtuber Zachary Nelson prověřil sérií zatěžkávacích testů zbrusu nový iPhone 8. Telefonu uštědřil nespočet škrábanců,...  celý článek

Za nový iPhone 8 si nechal na ruku vytetovat logo T-Mobilu
Chtěl iPhone zdarma a tak si nechal vytetoval logo T-Mobilu

Růžový iPhone 7 Plus, který odrazil střelu vraha z Vegas
Žena unikla smrti v Las Vegas jen díky svému iPhonu

Jeden z méně očekávaných hrdinů z masakru v Las Vegas je růžový iPhone 7 Plus. Své majitelce totiž zachránil život, když se od jeho zad odrazila jedna ze...  celý článek

Scotty Allen s iPhonem 7, do kterého přidal sluchátkový port
Nadšenec se podomácku zbavil největší chyby nových iPhonů

Internetový kutil Scotty Allen se skutečně nezastaví před žádným obtížným úkolem. Poté, co si letos v dubnu podomácku sestavil z náhradních dílů funkční iPhone...  celý článek

Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!