Tisková zpráva: EuroTel má nový program bez měsíčního paušálu - TIP Top

EuroTel zavádí nový tarif v síti NMT T!P (dříve Classic).
Tiskovou zprávu EuroTelu necháváme bez komentáře, v pondělí přinesem další poznatky z konference a informace k novinkám, paušálům atd - tento paušál platí zatím pouze pro NMT síť. Mobil server

Absolutní novinku - tarifní program bez jakýchkoli měsíčních poplatků - dnes představila společnost EuroTel Praha. V síti T!P (původně síť s obchodním názvem EuroTel Classic určená pro mobilní telefony v systému NMT 450) si od 14.09.1998 můžete vybrat mezi novými programy služeb T!P 60 a T!P TOP.

Program služeb T!P 60 zahrnuje nejen nejlevnější tarify na domácím trhu (například za minutový rozhovor mimo špičku zaplatíte pouze 3 Kč, o víkendech a svátcích dokonce pouze 1 Kč) a bezplatné spojení se Záznamovou službou, ale i plných šedesát minut hovoru zdarma. Volné minuty se přitom vztahují na všechny druhy spojení, tj. na mobilní telefon i pevnou síť. Měsíční poplatek programu T!P 60 představuje 460 Kč a pokud se rozhodnete pro platbu inkasem z účtu potom pouze 400 Kč !

Absolutní novinkou je program s obchodním názvem T!P TOP, první tarifní program v České republice bez pravidelných měsíčních poplatků ! S programem T!P TOP zaplatíte například za minutový hovor o víkendech nebo svátcích pouze 3 Kč. A především - pokud se rozhodnete pro platbu inkasem, nebudete za program T!P TOP platit žádné měsíční poplatky ! Pokud si vyberete jiný způsob úhrady, zaplatíte za program T!P TOP měsíčně pouze 60 Kč.

Stručně řečeno: s inkasní platbou ušetříte nejen čas, ale v rámci programů T!P 60 a T!P TOP také peníze !

"Nový program T!P TOP nabízí EuroTel jako jediný operátor v ČR! Jedinečný T!P TOP představuje pro uživatele mobilních telefonů obrovskou výhodu, neboť je nejlevnější variantou na trhu," zdůrazňuje Jamie Macdonald, zastupující výkonný ředitel společnosti EuroTel Praha. "T!P TOP jsme připravili s cílem maximálně zjednodušit a zpřístupnit naše služby široké veřejnosti. Neplatíte žádné měsíční poplatky nebo poplatky za používání Záznamové schránky. Jinými slovy: na účtu najdete pouze to, co jste skutečně protelefonovali !"

S programy v síti T!P, která pokrývá v současné době více než 98 % území České republiky, získáte nejen přístup ke všem službám mobilních telefonů, ale i řadu doplňkových služeb a výhod zdarma. Neplatíte žádné poplatky za používání Záznamové schránky nebo spojení se Záznamovou schránkou. Pokud používáte mobilní telefony Nokia 540 nebo Nokia 550, můžete využít i další výhody, například zobrazení čísla volajícího nebo zobrazení času na displeji přístroje.

EuroTel Praha, spol. s r.o., je společným podnikem SPT TELECOM, a.s. (51 %) a Atlantic West B.V. (49 %). Atlantic West B.V. je společností se shodným podílem Bell Atlantic (NYSE:BEL) a MediaOne International, která je součástí MediaOne Group (NYSE:UMG).

NOVÉ SLUŽBY V SÍTI T!P

T!P 60		T!P TOP
VOLNÉ MINUTY	60		0
Paušál		460 Kč/400 Kč	60 Kč/0 Kč*

TARIFY - PROGRAM T!P 60

Špička	mimo špičku	Víkendy, svátky
Telecom, Paegas	7,50 Kč	3,00 Kč		1,00 Kč
Sítě EuroTel	3,00 Kč	3,00 Kč		1,00 Kč
záznamník ET	0,00 Kč	0,00 Kč		0,00 Kč

TARIFY - PROGRAM T!P TOP

Špička	mimo špičku	Víkendy, svátky
Telecom, Paegas	9,50 Kč	5,50 Kč		3,00 Kč
Sítě EuroTel	5,50 Kč	5,50 Kč		3,00 Kč
záznamník ET	0,00 Kč	0,00 Kč		0,00 Kč

* Nižší měsíční poplatek platí při současném zavedení platby inkasem z účtu. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Praha, dne 11.09.1998

Témata: Nokia

Příchod sítí 5G je plánován na rok 2020
Nástup sítí 5G je zase o něco blíže. První vysílače jsou už postavené

Berlín Příchod sítí 5G je plánován až na rok 2020, ale k důležitým milníkům dochází už teď. Společnost Deutsche Telekom spustila první evropské vysílače umožňující...  celý článek

iPhone X
Je to konec mýtické čtečky v displeji? Výrobci sázejí na obličej

Čtečka otisků integrovaná do displeje měla být jednou z hlavních letošních inovací na poli smartphonů. Technologie je ovšem natolik složitá, že výrobci od...  celý článek

Smartphony OnePlus sbírají a odesílají některá uživatelská data na servery v USA
Populární smartphony šmírují uživatele. Denně odešlou desítky MB dat

Matematik a softwarový inženýr Chris D. Moore si všiml podivného chování svého smartphonu OnePlus 2. Zjistil, že telefon sbírá až podezřele podrobné informace...  celý článek

Fidget spinner mobil pořídíte za asi 350 korun.
Hit letošního roku už můžete mít i jako mobil. Stojí několik stovek

Hračka původně určená k relaxaci, fidget spinner, je hitem letošního roku. Její slávy využil výrobce z Hongkongu, který do ní vtěsnal celý funkční mobil....  celý článek

Funkční 18palcový OLED displej lze nyní srolovat do 3cm ruličky.
Za tři roky budou mít iPhony ohebný displej. Samsung ostrouhá

iPhone se podle zákulisních informací dohodl s LG na vývoji ohebného displeje pro budoucí iPhony. Samsung tak přijde o lukrativní byznys.  celý článek

Ilustrační fotografie
T-Mobile měl výpadek mobilního internetu