Tisková zpráva: Dell informuje zákazníky o technologii ImageWatch

Služba ImageWatch™ poskytuje klíčové informace o změnách hardware, software a periferních zařízení.

ROUND ROCK, Texas, 9. února 1999 - Společnost Dell Computer Corporation, největší světový přímý prodejce počítačových systémů dnes oznámila uvedení programu ImageWatchTM. Jedná se o systém informací, který upozorňuje zákazníky na budoucí technologické změny a chrání je tak před nevýhodnými investicemi do výpočetní techniky. Program je k dispozici na speciálních internetových stránkách Dell Premier PagesTM.

"Plánování a správa technologických změn a s tím spojené náklady představují jeden z nejnáročnějších úkolů, se kterými se potýkají naši největší zákazníci," řekl Joe Marengi, první víceprezident a generální ředitel Relationship Group společnosti Dell. "Realizace programu typu ImageWatch je možná jen díky našim individuálním vztahům se zákazníky a dodavateli a je dalším příkladem toho, jak nám přímý model umožňuje reagovat na potřeby zákazníků."

Služba ImageWatch umožňuje profesionálním správcům technologií rychle reagovat na vysoké tempo technologických změn, jelikož poskytuje informace o změnách v oblasti hardwaru, periferních zařízení a softwaru s předstihem 6 - 12 měsíců. To je důležité, protože změny těchto komponent často ovlivňují konfiguraci zákaznického softwaru nebo jeho reprezentaci na pevném disku.

Systém ImageWatch je k dispozici pro zákazníky společnosti Dell na celém světě prostřednictvím programu Premier PagesTM. Premier Pages jsou speciální webové stránky chráněné heslem, které společnost Dell vytváří pro své zákazníky z podnikatelského i veřejného sektoru. Informace poskytované službou ImageWatch se týkají notebooků Dell LatitudeŽ, stolních počítačů Dell OptiPlexŽ, pracovních stanic Dell PrecisionŽ, serverů Dell PowerEdgeŽ a produktů Dell PowerVaultŽ na ukládání dat, určených pro firmy a veřejné instituce.

O společnosti Dell Computer

Společnost Dell Computer Corporation je přední firma v oblasti přímého prodeje počítačových systémů s obratem 16,8 miliard USD za uplynulý rok, která se umístila na 125. místě v žebříčku společností Fortune 500Ž a na 363. místě v žebříčku Fortune Global 500. Společnost Dell navrhuje, vyrábí a přizpůsobuje produkty a služby zákaznickým požadavkům. Zároveň nabízí širokou řadu softwarových produktů a periferních zařízení.Informace o spol. Dell a jejích produktech lze získat na bezplatném telefonním čísle 088 188 123 nebo na webových stránkách www.dell.cz.

ImageWatch je servisní známka společnosti Dell Computer Corporation. Dell, Latitude, OptiPlex jsou registrované ochranné známky a Dell Precision Workstation a PowerVault jsou ochranné známky spol. Dell Computer Corporation. V tomto dokumentu mohou být použité další ochranné známky a obchodní značky, na něž mají právní nárok příslušní vlastníci. Společnost Dell se zříká vlastnických nároků na značky a názvy jiných vlastníků.

Fotografické čipy Samsung ISOCELL
Už nebudou vykukovat. Samsung představil mobilní foťáky Isocell

Špičkové chytré telefony mnohým nahradí digitální kompakt. Z fotografických čipů pro smartphony se tak stává zajímavý segment a Samsung patří i v tomto směru...  celý článek

TrueDepth fotoaparát u iPhonu X
Čelní foťák iPhonu X doženou ostatní nejdřív za dva roky, tvrdí analytik

Příchod iPhonu X očekávají nejspíše desítky milionů applistů z celého světa. Po třech letech okoukaného designu totiž přijde zcela nový přístroj s obřím...  celý článek

ZTE Axon M
Výjimečný rozevírací smartphone je tu, ale konstrukce je zvláštní

Na rozkládací smartphony s ohebnými displeji se čeká už nějaký ten pátek. Nové ZTE Axon M sice přináší rozevírací koncepci, ovšem ohebný displej nemá. To...  celý článek

Fidget spinner mobil pořídíte za asi 350 korun.
Hit letošního roku už můžete mít i jako mobil. Stojí několik stovek

Hračka původně určená k relaxaci, fidget spinner, je hitem letošního roku. Její slávy využil výrobce z Hongkongu, který do ní vtěsnal celý funkční mobil....  celý článek

Za nový iPhone 8 si nechal na ruku vytetovat logo T-Mobilu
Chtěl iPhone zdarma a tak si nechal vytetoval logo T-Mobilu