Tisková zpráva: Autocont zprovoznil virtuální internetový obchod

Na internetové adrese http://shop.autocont.cz je možno nalézt kompletní sortiment výpočetní techniky, periférií, příslušenství a software, dodávaných společností AutoCont CZ.
Nákup on-line 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, žádné náklady na dopravu a nejaktuálnější informace.

To jsou hlavní výhody nového virtuálního obchodu, který je od začátku října 1998 k dispozici zákazníkům společnosti AutoCont CZ.

K dispozici je zde přehledně uspořádaný elektronický katalog včetně základních technických informací o většině nabízených položek. U počítačů, coby stěžejní části sortimentu, je možná kompletní uživatelská konfigurace - pro každý model může zákazník vybírat z doporučených typů procesorů, grafické karty, přeidnstalovaných aplikací apod. Na základě vybraných komponent Internet Shop ihned zobrazí aktuální cenu počítače.

Jednotlivé položky v katalogu lze pak kliknutím myši přemístit do tzv. nákupního košíku a tímto způsobem vytvořit přehledný seznam požadovaného zboží. Stejně jako v klasickém košíku, můžeme i zde měnit množství kusů jednotlivého zboží, nové zboží přidat nebo jej odstranit.

Pokud se nám líbí i vytvořená cenová nabídka, vybereme jeden ze dvou způsobů objednání vybraného zboží. Prvním je odeslání na některé z prodejních zastoupení AutoContu , které následně zákazníka kontaktuje. Druhým způsobem je objednávka přímo v Internet Shopu. V tom případě bude zboží zasláno dobírkou nebo přepravní službou, přičemž nebudou účtovány náklady na dopravu.

Poté zbývá ještě vyplnění připraveného formuláře identifikačními údaji a je nakoupeno.

Po registraci objednávky obdrží zákazník potvrzení e-mailem. Zároveň je mu přidělen zákaznický účet a přístupové heslo pro další nákupy.

Během prvních 4 týdnů zkušebního provozu využilo možnosti on-line cenové nabídky více než 3000 návštěvníků.

O společnosti :

Společnost AutoCont CZ, a.s. vznikla na počátku roku 1998 vyčleněním obchodní sítě z holdingu AutoContu a.s. V současné době disponuje rozsáhlou sítí 53 obchodních a servisních zastoupení po celé ČR. Základním produktem jsou osobní počítače značky AutoCont, podílející se cca. 10% na celkovém objemu prodeje PC v ČR. Kromě prodeje a služeb v oblasti výpočetní techniky je AutoCont CZ dodavatelem komplexních řešení v oblasti sítí a komunikací, CAD, kancelářských a podnikových informačních systémů, informačních systémů maloobchodu a distribučních sítí a průmyslových a speciálních PC systémů. Společnost AutoCont CZ, a.s. disponuje vlastní sítí školících středisek. Další informace, reference a odkazy naleznete na internetové adrese http://www.autocont.cz

Koncept iPhone 5X
Líbil by se vám malý bezrámečkový iPhone?

Kdyby se Apple nikdy nerozhodl pro velké iPhony a dál vyráběl kompaktní modely, možná právě takto by vypadala letošní speciální edice. Jeho podobu navrhlo...  celý článek

Microsoft Lumia 950 XL
Microsoft připravil dárek pro nejvěrnější fanoušky mobilních Windows

Mobilní Windows už nejsou pro Microsoft prioritou, jejich vývoj ukončil. Přesto americký gigant vydal stejně jako pro počítače aktualizaci Fall Creators Update.  celý článek

Vedoucímu hotelové služby explodoval v kapse košile Samsung Galaxy Grand Duos.
V kapse košile ucítil teplo, krátce poté jeho samsung explodoval

Nepříjemné chvilky zažil o poslední zářijové sobotě 47letý hotelový provozní Yulianto, v náprsní kapse jeho košile mu totiž explodoval telefon Samsung Galaxy...  celý článek

Honor 6A
Nenápadný premiant nižší třídy. Vyzkoušeli jsme Honor 6A