Tisková zpráva: Zajímavé obchodní nabídky od CZCOMu!

Přehled zajímavých cenových nabídek na zařízení a služby pro využívání internetu.
Dotované modemy za 499Kč - ušetříte 3000Kč! Pevná linka za 4500Kč měsíčně!

Hradec Králové, 9.12.98 - Společnost CZCOM s.r.o. nabízí v současné době zajímavé PROMO nabídky pro své zákazníky.

Dotované modemy za 499Kč:

· zákazník při koupi dotovaného modemu u CZCOMu ušetří 3000Kč
· tato nabídka obsahuje faxmodem WELL 33.6 ext., který CZCOM s.r.o. nabízí za 499Kč bez DPH
· podmínkou pro koupi modemu za tuto cenu je připojení na Internet u CZCOMu minimálně na 12 měsíců v režimu STANDARD

Pevná linka za 4500Kč:
· tato nabídka obsahuje připojení pevnou linkou
· poplatek 4500Kč je měsíční
· nabídka je omezena množstvím stažených dat za měsíc
· výhodou připojení pevnou linkou je, že při práci na Internetu neplatíte žádné další telefonní poplatky na účet SPT Telecom
· touto nabídkou snižuje CZCOM s.r.o. cenový rozdíl mezi platbami za připojení klasickou telefonní linkou a za pevnou linku

Připojení k Internetu a navíc vánoční dárek:
· k připojení na Internet u CZCOMu v programu STANDARD dostane zákazník vánoční dárek - firemní tričko s potiskem CZCOM

Z naší další nabídky:
Standardní služby společnosti CZCOM s.r.o.:

Vysoká kvalita služeb

Společnost CZCOM s.r.o. tak pokračuje v nastoupeném trendu stálého zkvalitňování poskytovaných služeb. Pomocí špičkových technologií a promyšlenému technickému plánování rozvoje sítě přípojných bodů je vždy připraveno minimálně o 20% více linek a kvalitních modemů, než je maximální počet současně pracujících uživatelů. To znamená, že se zákazníci dovolají vždy na první pokus. Navíc mají zákazníci k dispozici instalační CD ROM, který umožňuje nainstalovat připojení k Internetu bez problémů doslova za pět minut.

Neustálá technická podpora

Společnost CZCOM s.r.o. poskytuje svým obchodním partnerům technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Právě po tuto dobu je k dispozici technická podpora odborníků společnosti CZCOM s.r.o. při řešení jakýchkoliv technických problémů a případných potíží při zabezpečování maximální průchodnosti a kvality sítě.

O společnosti CZCOM s.r.o.

Společnost CZCOM s.r.o vznikla v roce 1996. Již od počátku své existence se zaměřila na poskytování služeb Internetu. Za 3 roky svého působení vybudoval CZCOM jednu z největších sítí přípojných bodů do Internetu v České republice a díky této síti nezůstal bez pokrytí službami CZCOMu žádný kraj České republiky. V současné době čítá síť CZCOM již více než 35 přípojných bodů. Společnost je díky špičkové technologii, kterou používá schopna poskytovat Internet jak rychlostí 33.6kb/s, tak 56K a novinkou je poskytování služeb ISDN. Cílem společnosti je poskytování komplexních služeb Internetu od základního připojení dial-up uživatelů až po připojení sítí LAN prostřednictvím pevní linky. Další oblastí služeb jsou služby typu Web-design, Elektronický obchod, ale i realizace a správa Virtuálních privátních sítí s kódovaným přenosem dat. K poskytování kvalitních služeb Internetu je samozřejmě nutné mít k dispozici kvalitní konektivitu, a proto je síť CZCOMu součástí sdružení NIX (2Mb/s) a navíc je do zahraničí propojena vlastními, jak satelitními (Telenor 512kb/s - Stockholm), tak i metalickými (EBONE 512kb/s - uzel EBONE v Praze) spoji. Veškeré informace o topologii sítě společnosti CZCOM s.r.o., o poskytovaných službách, referenčních zákaznících a veškerou obchodní a technickou podporu najdete na stránkách http://www.czcom.cz.

Soyes 6S
Nejmenší „iPhony“ na světě můžete mít za 1 300 korun

Kopie iPhonů nejsou žádnou novinkou, v čínských e-shopech jich najdeme desítky více či méně povedených. Mezi ty minimálně zajímavé patří mini smartphony Soyes....  celý článek

Nokia vyhrála patentovou válku s Applem
Záhada drahých tarifů. Plnou cenu platí jen někdo

Je to paradox, T-Mobile dlouhodobě získává za zákazníka s tarifem v průměru jen 350 korun měsíčně, navíc suma trvale mírně klesá. Jenže přesně tolik stojí jeho...  celý článek

ČTÚ smetl ze stolu žádosti virtuálů. Roaming je pro ně noční můrou

Již v průběhu května obdržel Český telekomunikační úřad od tří virtuálních operátorů žádosti o povolení účtovat příplatek k roamingu. Virtuálové bez vlastní...  celý článek

S7 a S8 úvodní fotka
Takto vypadají vnitřnosti nejlepších samsungů. Je to úhledná práce

Viděli jste někdy „střeva“ telefonu? Během prohlídky servisního centra telefonů značky Samsung v rámci prodejny Alza v Holešovicích jsme měli možnost se...  celý článek

Zatímco Apple rychle posiluje, Samsung pozvolna ztrácí své pozice
Nejprodávanější modely smartphonů na světě. Apple se směje zbytku světa

Je to krutá podívaná pro výrobce smartphonů s Androidem. Ať se snaží jakkoliv, tak první příčky okupují dva iPhony. Ty se prodávají už skoro rok a designově to...  celý článek

Systém watchOS 4 pro hodinky Apple Watch.
Hodinky od Applu mají být nezávislé. Už nebudou potřebovat iPhone

Apple plánuje do konce letošního roku představit verzi svých chytrých hodinek, která se bude moci připojit přímo k mobilní síti. Chce tak snížit závislost...  celý článek

Podvodná nabídka ročního pronájmu top smartphonů a další špičkové elektroniky
Lákají na neuvěřitelně levné top smartphony, ale je to podvod