Tisková zpráva: SPT TELECOM, a.s. nabízí nové služby pro ostatní telekomunikační firmy

Od 1. června 1999 rozšiřuje akciová společnost SPT TELECOM svou nabídku o nové služby velkoprodeje DIGITAL NETWORK a IP Tranzit. Ty jsou určeny pro jiné firmy v ČR, které poskytují telekomunikační služby svým zákazníkům.

Na počátku roku 1999 byly v SPT TELECOM, a.s. odděleny služby a péče o koncové zákazníky od oblasti velkoprodeje určené pro jiné firmy působící na telekomunikačním trhu. Výsledkem tohoto opatření je zajištění transparentnosti činnosti SPT TELECOM, a.s. jak ve vztahu ke svým zákazníkům, tak i konkurentům.

Poskytováním zmíněných služeb velkoprodeje byl v rámci akciové společnosti SPT TELECOM pověřen úsek služby sítě, který je mimo jiné zodpovědný také za propojování s ostatními telekomunikačními operátory.

Portfolio služeb velkoprodeje zahrnuje kromě klasických služeb nabízených také koncovým zákazníkům (jako jsou např. pronajaté okruhy) i speciální produkty určené pouze pro tento segment trhu. Mezi ně patří právě dvě nově zaváděné služby - DIGITAL NETWORK a IP Transit.

Služba DIGITAL NETWORK

DIGITAL NETWORK je určena internetovým provozovatelům a poskytovatelům služeb s přidanou hodnotou, kteří nabízejí své služby koncovým zákazníkům. Prostřednictvím služby DIGITAL NETWORK jsou jednotliví uživatelé připojováni k síti poskytovatele či k síti internet.

Výhodou služby je snížení nákladů na přístup koncových uživatelů, vysoká spolehlivost a bezpečnost přenosu dat. Poplatky za využití DIGITAL NETWORK jsou nezávislé na objemu přenášených dat. Služba bude již od počátku dostupná na většině území České republiky.

Celkem tři nabízené varianty s různými přenosovými rychlostmi umožní zákazníkům volbu optimální varianty, která bude nejlépe odpovídat jejich požadavkům a možnostem.

IP Tranzit (IP/ATM - přímý přístup do internetu v USA a IP připojení prostřednictvím sítě EuroRing)

IP Tranzit nabízí připojení k evropským a celosvětovým páteřním IP sítím pro poskytovatele služeb internetu (ISP) v České republice. Základním produktem této služby, který SPT TELECOM, a.s. od října 1998 nabízí je IP/ATM - přímý přístup do internetu v USA prostřednictvím globální sítě ATM. Mezi hlavní výhody této služby patří plně garantovaná kvalita daná technologií ATM a přístup do Internetu v USA, kam směřuje většina mezinárodního internetového provozu z České republiky.

Od druhé poloviny roku 1999 rozšíří SPT TELECOM, a.s. nabídku služby IP Tranzit o možnost připojení k internetu prostřednictvím největší panevropské páteřní IP sítě EuroRing. Nová služba umožní internetovým provozovatelům snížení nákladů na mezinárodní připojení a zároveň jim zajistí vysokou kvalitu a dostupnost spojení.

ISP budou připojeni přímo prostřednictvím pražského přístupového bodu sítě EuroRing, který by měl být podle plánu zprovozněn již 1. května 1999.

Motorola Moto X4
Toto je chystaná Moto X. Kdysi to bývala prémiovka

Řada Moto X bývala nejvyšší modelovou linií Motoroly, ale už loni tuto roli převzala kolekce Z. Nyní „xková“ řada hlásí návrat, ale model X4 nemíří na vrchol....  celý článek

rozbitý telefon