Tisková zpráva: Společnost Seagate oznamuje zahájení vývojových prací na podpoře paměťového subsytému Storex od společnosti Sun Microsystems

--Paříž, Francie, 14. prosince 1998 - Seagate Technology, Inc. (NYSE:SEG) oznámila podporu platformy pro správu paměťových systémů od společnosti Microsystem StoreX, což je na jazyce Java založená otevřená architektura navržená tak, aby přinášela velkou možnost správy zařízení v distribuovaném prostředí sítě vnějších pamětí. Tým společnosti Seagate pro sítě vnějších pamětí má v plánu vyvinout podporu architektury StoreX v nových produktech jako součást své pionýrské práce na vývoji úplné množiny inteligentních funkcí, jež umožní optimalizovat výkonnost podnikových systémů, na úrovni podniku automatizovat informační úlohy a zvýšit využitelnost a dostupnost uložených informací.

"Úsilí společnosti Seagate vyvíjet paměťová zařízení pro distribuovanou síť paměťových zařízení se datuje do počátku devadesátých let," řekl Nigel Macleod, viceprezident společnosti Seagate pro vyspělé koncepty. "Naše vize, jejímž cílem je implementovat větší funkční možnosti na úrovni paměťových zařízením, a zajistit tak větší výkonnost pro podnikové aplikace, je evidentně naplňována našimi pionýrskými aktivitami při transformaci technologie Fibre Channel z čistě síťového propojení do vysoce výkonné systémové architektury paměťových zařízení. Na úrovni produktů Seagate vyvinul první diskovou mechaniku podporující technologii Fibre Channel, která se dostala do hromadné výroby. Společnost je rozhodnuta si svou vedoucí roli zachovat s pomocí výzkumu věnovanému na další rozšíření možností paměťových zařízení. Jednou z možností jsou objektově orientované disky (OOD), přímá komunikace paměťových zařízení a vestavěná možnost řízení ukládání. StoreX je přirozeným doplňkem těchto cílů a je klíčovou technologií, jež umožňuje vytvoření distribuované sítě paměťových zařízení."

Společnost Seagate Technology, Inc. je vedoucí poskytovatel technologie a produktů umožňujících lidem, ukládat a spravovat informace. Společnost je rozhodnuta poskytnout nejlepší produkty ve své třídě, aby pomohla lidem získat informace kdekoli, kdykoli a jakkoli je potřebují. Seagate je největší výrobce diskových mechanik na světě, magnetických záznamových hlav a médií. Je významným inovátorem v oblasti magnetopáskových jednotek a jedním z hlavních vývojářů programového software pro správu informací podnikové třídy. Seagate naleznete všude po celém světě rovněž na WWW stránkách s adresou http:// www.seagate.com. Pokud chcete získat automaticky novinky, ceny akcií a finanční informace přes telefon, vytočte číslo +1 (877) SEG-NYSE v Severní Americe, mimo USA a Kanadu vytočte číslo 1 (760) 704 43 68.

Logo "S" společnosti Seagate a Seagate Technology jsou registrované ochranné známky společnosti Seagate Technology, Inc. Všechny ostatní ochranné známky nebo registrované ochranné známky jsou vlastnictvím jejich příslušných majitelů.

Tiskové zprávy a další informace o společnosti Seagate Technology je možné získat na Internetu pomocí služby World Wide Web na adrese http://www.seagate.com.

LG V30
LG začalo určovat trendy. Ukazuje, jak má vypadat moderní smartphone

Z nenápadného výrobce se stal jeden z určujících producentů chytrých telefonů. Chystaná novinka to zanedlouho potvrdí.  celý článek

TP-Link Neffos X1 Max
Vyrábí hlavně routery, teď se vrhli na smartphony. A docela jim to jde

Při pohledu na značku TP-Link si mnoho z nás vzpomene na logo na domácím routeru, ovšem asi málokdo si ji spojí se smartphonem. To se však může brzy změnit,...  celý článek

Alcatel Pop 4 (6)
Smartphonový Obr XXL za rozumné peníze. Test Alcatel Pop 4 (6)

Značka Alcatel dodává na trh celou řadu cenově atraktivních smartphonů, které přitom nesahají ke zbytečným kompromisům. Na první pohled je takovým přístrojem i...  celý článek

Android 8 se bude jmenovat po sušenkách Oreo
Android O se bude jmenovat po slepovaných sušenkách

Už je to (skoro) jasné. Nový Android, zatím známý jako O, se bude jmenovat po slepované sušence Oreo. Alespoň tomu vše nasvědčuje.   celý článek

Podobu iPhonu 8 potvrdil řetězec McDonald’s.
Hamburgerový král prozradil podobu iPhonu 8 s vykrojeným displejem

Představení chystaného výročního iPhonu se blíží. Řada vlastností už byla potvrzena. Nyní přichází další, a to od neočekávaného zdroje. Vzhled telefonu...  celý článek

Ilustrační obrázek
Největší žrouti baterie v mobilu. Vyrábí je hlavně Google a Samsung

Společnost Avast připravila přehled mobilních aplikací, které nejvíc ovlivňují výdrž baterie smartphonů s operačním systémem Android. Nejčastěji jde o nástroje...  celý článek

T-Mobile eSIM
Do mobilů přestaneme strkat kousek plastu. SIM přiletí vzduchem

Malým plastovým SIM s miniaturním čipem v příštích letech odzvoní. Telefony, tablety, nositelná elektronika a další mobilní zařízení se začnou čím dál více...  celý článek

Tchajwanský průmyslový designér Chris Wu navrhl koncept chytrých hodinek s...
Tyto chytré hodinky jsou opravdu inovativní. Mají otočný displej

Chytré hodinky s operačním systémem jsou poměrně mladou záležitostí, na trhu se objevily poprvé před čtyřmi roky. Doposud se ovšem mezi uživatele nerozšířily...  celý článek

Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!