Tisková zpráva: Společnost CZCOM s.r.o. ohlásila nový produkt - elektronický obchod - NET-BUSSINES !

Hradec Králové, 3.12.98 - Společnost CZCOM s.r.o. oznámila rozšíření svých obchodních aktivit. Od 1.12.98 oficiálně začíná nabízet nový produkt - elektronický obchod - pod obchodním jménem NET-BUSSINES. V rámci tohoto projektu je CZCOM s.r.o. schopen uspokojit jak zájemce o aplikaci typu business-to-business, tedy pro velkoobchodní prodej, tak i o aplikaci typu business-to-public, tedy pro maloobchodní prodej. CZCOM s.r.o. přizpůsobí virtuální obchod přesně podle požadavků zákazníka, tzv. "na míru". Co se týče umístění virtuálního obchodu, CZCOM nabízí dvě řešení. Buď je virtuální obchod umístěn přímo na páteřní síti CZCOMu, nebo u samotného provozovatele obchodu. Na obě řešení, tedy jak na hosting systému, tak i na připojení pevnou linkou, které je nutnou podmínkou pro chod systému u provozovatele, nabízí CZCOM zajímavé cenové podmínky.

Vysoká kvalita služeb

Společnost CZCOM s.r.o. tak pokračuje v nastoupeném trendu stálého zkvalitňování poskytovaných služeb. Pomocí špičkových technologií a promyšlenému technickému plánování rozvoje sítě přípojných bodů je vždy připraveno minimálně o 20% více linek a kvalitních modemů, než je maximální počet současně pracujících uživatelů. To znamená, že se zákazníci dovolají vždy na první pokus. Navíc mají zákazníci k dispozici instalační CD ROM, který umožňuje nainstalovat připojení k Internetu bez problémů doslova za pět minut.

Neustálá technická podpora

Společnost CZCOM s.r.o. poskytuje svým obchodním partnerům technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Právě po tuto dobu je k dispozici technická podpora odborníků společnosti CZCOM s.r.o. při řešení jakýchkoliv technických problémů a případných potíží při zabezpečování maximální průchodnosti a kvality sítě.

O společnosti CZCOM s.r.o.

Společnost CZCOM s.r.o vznikla v roce 1996. Již od počátku své existence se zaměřila na poskytování služeb Internetu. Za 3 roky svého působení vybudoval CZCOM jednu z největších sítí přípojných bodů do Internetu v České republice a díky této síti nezůstal bez pokrytí službami CZCOMu žádný kraj České republiky. V současné době čítá síť CZCOM již více než 35 přípojných bodů. Společnost je díky špičkové technologii, kterou používá schopna poskytovat Internet jak rychlostí 33.6kb/s, tak 56K a novinkou je poskytování služeb ISDN. Cílem společnosti je poskytování komplexních služeb Internetu od základního připojení dial-up uživatelů až po připojení sítí LAN prostřednictvím pevní linky. Další oblastí služeb jsou služby typu Web-design, Elektronický obchod, ale i realizace a správa Virtuálních privátních sítí s kódovaným přenosem dat. K poskytování kvalitních služeb Internetu je samozřejmě nutné mít k dispozici kvalitní konektivitu, a proto je síť CZCOMu součástí sdružení NIX (2Mb/s) a navíc je do zahraničí propojena vlastními, jak satelitními (Telenor 512kb/s - Stockholm), tak i metalickými (EBONE 512kb/s - uzel EBONE v Praze) spoji. Veškeré informace o topologii sítě společnosti CZCOM s.r.o., o poskytovaných službách, referenčních zákaznících a veškerou obchodní a technickou podporu najdete na stránkách http://www.czcom.cz.

Tchajwanský průmyslový designér Chris Wu navrhl koncept chytrých hodinek s...
Tyto chytré hodinky jsou opravdu inovativní. Mají otočný displej

Chytré hodinky s operačním systémem jsou poměrně mladou záležitostí, na trhu se objevily poprvé před čtyřmi roky. Doposud se ovšem mezi uživatele nerozšířily...  celý článek

TP-Link Neffos X1 Max
Vyrábí hlavně routery, teď se vrhli na smartphony. A docela jim to jde

Při pohledu na značku TP-Link si mnoho z nás vzpomene na logo na domácím routeru, ovšem asi málokdo si ji spojí se smartphonem. To se však může brzy změnit,...  celý článek

Alcatel Pop 4 (6)
Smartphonový Obr XXL za rozumné peníze. Test Alcatel Pop 4 (6)

Značka Alcatel dodává na trh celou řadu cenově atraktivních smartphonů, které přitom nesahají ke zbytečným kompromisům. Na první pohled je takovým přístrojem i...  celý článek

Android 8 se bude jmenovat po sušenkách Oreo
Android O se bude jmenovat po slepovaných sušenkách

Už je to (skoro) jasné. Nový Android, zatím známý jako O, se bude jmenovat po slepované sušence Oreo. Alespoň tomu vše nasvědčuje.   celý článek

Podobu iPhonu 8 potvrdil řetězec McDonald’s.
Hamburgerový král prozradil podobu iPhonu 8 s vykrojeným displejem

Představení chystaného výročního iPhonu se blíží. Řada vlastností už byla potvrzena. Nyní přichází další, a to od neočekávaného zdroje. Vzhled telefonu...  celý článek

Tchajwanský průmyslový designér Chris Wu navrhl koncept chytrých hodinek s...
Tyto chytré hodinky jsou opravdu inovativní. Mají otočný displej