Tisková zpráva: Počítačová škola Gopas představuje program "Staňte se certifikovaným odborníkem"

Počítačová škola Gopas, certifikované školicí středisko firmy Microsoft a autorizované testovací středisko Sylvan Prometric, připravila pro rok 1999 ucelený vzdělávací a certifikační program umožňující odborníkům na produkty MicrosoftŇ BackOfficeŇ během jednoho roku získání prestižního titulu Microsoft Certified Systems Engineer.
Praha, 27. listopadu 1998

Program je koncipován tak, aby jeho členové měli možnost kvalitní přípravy formou autorizovaných kurzů, ale i podporu ve formě oficiálních školicích materiálů firmy Microsoft, přístupu na odborné semináře a individuálních konzultací.

Program "Staňte se certifikovaným odborníkem" zahrnuje následující služby a výhody:

· Individuální vstupní konzultace
· Odborné kurzy Microsoft podle výběru klienta.
· Originální školicí materiály firmy Microsoft
· Materiály firmy Microsoft pro samostudium
· Šest testů v testovacím středisku Sylvan Prometric
· Konzultaci před prvním testem
· Předání přípravných testů Microsoft
· Získání titulu Microsoft Certified Professional po úspěšném absolvování prvního testu
· Průběžné konzultace
· Zdarma účast odborných seminářích pořádaných Počítačovou školou Gopas.
· Získání titulu Microsoft Certified Systems Engineer po šesti úspěšně absolvovaných testech

O firmě Gopas

Počítačová škola Gopas, a.s. byla založena v roce 1992, jako první specializované vzdělávací středisko v ČR. Společnost se od svého vzniku soustředila výhradně na vzdělávání v oboru výpočetní techniky a svou činnost firma nikdy nerozšířila o prodej hardware a software. Důsledným dodržováním této dlouhodobé strategie se Počítačová škola Gopas vypracovala mezi nejuznávanější firmy v tomto oboru. Díky své specializaci si vytvořila podmínky pro skutečně partnerské vztahy nejen se stálými zákazníky, ale umožnilo jí to rovněž spolupráci s předními dodavateli výpočetní techniky a systémovými integrátory.

Firma spolupracuje na úrovni nejvyšších dosažitelných autorizací v oblasti vzdělávání s většinou významných výrobců software. Z největších jmenujme Microsoft (Senior ATEC od roku 1994), SCO (Authorized Education Center od roku 1992), Oracle (Approved Education Center od roku 1997). Počítačová škola Gopas je od roku 1998 autorizovaným testovacím střediskem Sylvan Prometric.

O kvalitách poskytovaných služeb svědčí získané certifikáty ISO 9001, Czech Made a akreditace MŠMT pro rekvalifikace. Firma provozuje počítačové školy v Praze a Brně s celkem 15 učebnami, má 35 stálých zaměstnanců a zhruba 30 externích konzultantů a lektorů.

Kontakt:

Počítačová škola Gopas Praha Kodaňská 46 101 00 Praha 10 Tel.: 02 / 6715 4900-1 Fax: 02 / 6715 4949

Počítačová škola Gopas Brno Josefská 8-10 Brno Tel.: 05 / 42219935-6 Fax: 05 / 4221 9938

Samsung Galaxy S8
Samsung S8+ v prodeji i ve verzi pro dvě SIM. Jeden slot je kombinovaný

Samsung začal na českém trhu oficiálně prodávat dvousimkovou verzi svého top modelu Galaxy S8+. Ovšem řešení neumožní používat dvě SIM a paměťovou kartu...  celý článek

Tchajwanský průmyslový designér Chris Wu navrhl koncept chytrých hodinek s...
Tyto chytré hodinky jsou opravdu inovativní. Mají otočný displej

Chytré hodinky s operačním systémem jsou poměrně mladou záležitostí, na trhu se objevily poprvé před čtyřmi roky. Doposud se ovšem mezi uživatele nerozšířily...  celý článek

příslušenství k Samsungu Galaxy S8+
Natáhněte si na špičkový Samsung třeba mechanickou klávesnici

Vlastníci Samsungu Galaxy S8/S8+ mají spoustu možností, jakými doplňky si vylepšit svůj smartphone. Na výběr jsou různé kryty, pouzdra, sluchátka plus...  celý článek

Počet objednávek na Galaxy S8 předčil dosavadní rekord předchůdce o 30 procent
Hlasový asistent Bixby vám poslouží i v Česku. Pokud mluvíte anglicky

Samsung uvolnil svého hlasového asistenta i na český trh, stále však umí jen anglicky a korejsky.  celý článek

Chtěl se vyfotit na záchodě. Omylem vystřelil a dostal šest let

Striptýzové kluby slibují nevšední zážitky, střelba mezi ně ovšem nepatří. O takový netradiční zážitek se loni 17. prosince návštěvníkům klubu Lust ve...  celý článek

rozbitý telefon
Revoluční patent: mobil si sám opraví prasklý displej

Zní to jako pořádné sci-fi, ale praskliny na displeji možná mobily v budoucnu opraví samy. Poslední patent Motoroly naznačuje, že se na takové technologii už...  celý článek

Android 8 se bude jmenovat po sušenkách Oreo
Android O se bude jmenovat po slepovaných sušenkách

Už je to (skoro) jasné. Nový Android, zatím známý jako O, se bude jmenovat po slepované sušence Oreo. Alespoň tomu vše nasvědčuje.   celý článek

Hlasová asistentka Amazon Alexa na HTC U11
Na hraní je asistentka v mobilu dobrá, ale prakticky je k ničemu

HTC při představení špičkového modelu U11 slibovalo, že nabídne i různá řešení hlasových asistentů. A přímo slibovalo Alexu od Amazonu. Ta se teď s drobnou...  celý článek

Soutěž: Vyhrajte zásobu dobrot pro nejmenší

Chcete svému drobečkovi zpestřit jídelníček? Soutěžte o balíček plný dobrot.