Tisková zpráva: Pevná linka se vším všudy - nová akce INEC

vyzkoušíte si profesionální připojení k internetu, a přitom ušetříte až 50.000 Kč

tisková zpráva INEC 26/1998

INEC s.r.o., poskytovatel internetu a provozovatel sítě INECnet, přichází od 1.11.1998 s mimořádnou nabídkou pro připojení k internetu pevnou linkou, akcí Pevná linka se vším všudy. Zákazník získává nejen permanentní připojení do internetu za vynikající cenu, ale může si ho předem nezávazně a důkladně vyzkoušet způsobem Try&Buy a rozhodne-li se pokračovat, ušetří až 50 tisíc Kč.

Řada středních uživatelů používá pro připojení k internetu stále ještě telefonické nebo ISDN spojení. S tím, jak jejich potřeba využívat internet roste, prodlužuje se i doba, po kterou jsou připojeni, a tím dramaticky stoupají jejich výdaje za telefonické spojení. INEC s.r.o. proto připravil speciální nabídku, která těmto firmám umožní celkové náklady na internet snížit, avšak při současném zvýšení kvality a efektivity využívání internetu.

V rámci této akce společnost INEC s.r.o. připraví zákazníkovi zdarma projekt pro připojení, zapůjčí bezplatně veškerý hardware a software potřebný pro připojení (výhradně kvalitní značkové komponenty Cisco, Motorola, 3Com a další), obstará zřízení pevné linky a zdarma provede instalaci a oživení celého systému. Zákazník pak má možnost spojení bezplatně zkoušet po dobu 14 dní zvolenou rychlostí 28,8, 33,6, 64 nebo 128 kbit/s

Pokud je klient se službou spokojen a rozhodne se v ní pokračovat, INEC s.r.o. mu za režijní cenu odprodá používaná zařízení nebo je klient může začít postupně splácet. Veškeré služby spojené se zřízením a vyzkoušením spojení obdrží zákazník zdarma a celkové slevy mohou činit až 50 tisíc Kč. Není-li klient spokojen, po 14 dnech se připojení bez dalších podmínek ukončí.

Akce Pevná linka se vším všudy platí od 1.11.1998 do 1.3.1999. Její detailní podmínky Vám na požádání sdělí obchodní oddělení INEC s.r.o. ve všech přípojných místech sítě INECnet.

21.10.1998

Společnost INEC s.r.o. se specializuje na poskytování internetu a komunikační integraci. INEC dodává úplná řešení pro internet, intranet a extranet, networking, dálkový přístup k sítím, pro přenos elektronické, faxové a hlasové pošty, systémy pro skupinovou spolupráci, multimediální komunikaci a pro zajištění bezpečnosti sítí a dat. Společnost INEC s.r.o. působí mj. jako autorizovaný distributor firem Motorola a Brooktrout, 3Com Networking Partner, Cisco Premier Reseller, Microsoft Certified Solution Provider a 602Profesionál.

Společnost INEC je provozovatelem sítě INECnet, která poskytuje komplexní komunikační služby, zejména připojení k internetu, přípravu a vystavování www stran a aplikací, budování intranetu, elektronický obchod, bezpečné spojení s partnery a bezpečné propojení firemních poboček.

Apple iPhone 6 a iPhone 6 Plus
Apple vyprodává iPhony. Už stačí necelých 10 tisíc i na velký model

Apple v nejbližší době představí nové iPhony. Aby vyprázdnil sklady, vyprodává starší modely. V Česku tak tento týden klesla cena modelu 6 pod 10 tisíc korun.   celý článek

Samsung Galaxy S8