Tisková zpráva: ISDN od CZCOMu již za 690Kč!

CZCOM s.r.o. nabízí od 4.1.99 připojení prostřednictvím ISDN připojení již za 690Kč měsíčně!

Hradec Králové, 4.1.98 - Společnost CZCOM s.r.o. další oznámila rozšíření svých obchodních aktivit. Od 4.1.99 oficiálně začíná nabízet nový produkt - připojení na Internet prostřednictvím ISDN. Připojení prostřednictvím ISDN poskytuje CZCOM s.r.o. v Hradci Králové, Pardubicích a Praze. V těchto městech má tedy CZCOM s.r.o. k dispozici komplexní nabídku služeb pro připojení na Internet od dial-up připojení 33.6kb/s resp. 56K (se standardem V.90) přes připojení pevnou linkou až po právě ohlašované ISDN služby. To vše s podporou páteřní sítě CZCOM o rychlosti 2Mb/s.

O službách ISDN

Společnost CZCOM s.r.o. nabízí hned dvě možnosti, jak se připojit na Internet prostřednictvím ISDN. První je služba ISDN eco, která nabízí připojení ISDN již za 690Kč měsíčně. V ceně je 10 hodin Internetu zdarma a za každou další minutu zaplatí uživatel pouze 1Kč. Druhou službou je ISDN standard, která poskytuje časově neomezený přístup na Internet v ceně 1950Kč při měsíčních platbách popř. v ceně 1790Kč za měsíc při roční platbě. Tzn., že při roční platbě platí uživatel pouze za 11 měsíců. Služba zahrnuje 5MB e-mail schránku a službu WWW homepage resp. WWW standard. Pro školství nabízí CZCOM s.r.o. standardně 30% slevy, neúčtuje zřizovací poplatky a instalaci provádí zdarma.

Vysoká kvalita služeb

Společnost CZCOM s.r.o. tak pokračuje v nastoupeném trendu stálého zkvalitňování poskytovaných služeb. Pomocí špičkových technologií a promyšlenému technickému plánování rozvoje sítě přípojných bodů je vždy připraveno minimálně o 20% více linek a kvalitních modemů, než je maximální počet současně pracujících uživatelů. To znamená, že se zákazníci dovolají vždy na první pokus. Navíc mají zákazníci k dispozici instalační CD ROM, který umožňuje nainstalovat připojení k Internetu bez problémů doslova za pět minut.

Neustálá technická podpora

Společnost CZCOM s.r.o. poskytuje svým obchodním partnerům technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Právě po tuto dobu je k dispozici technická podpora odborníků společnosti CZCOM s.r.o. při řešení jakýchkoliv technických problémů a případných potíží při zabezpečování maximální průchodnosti a kvality sítě.

O společnosti CZCOM s.r.o.

Společnost CZCOM s.r.o vznikla v roce 1996. Již od počátku své existence se zaměřila na poskytování služeb Internetu. Za 3 roky svého působení vybudoval CZCOM jednu z největších sítí přípojných bodů do Internetu v České republice a díky této síti nezůstal bez pokrytí službami CZCOMu žádný kraj České republiky. V současné době čítá síť CZCOM již více než 40 přípojných bodů. Společnost je díky špičkové technologii, kterou používá schopna poskytovat Internet jak rychlostí 33.6kb/s, tak 56K a novinkou je poskytování služeb ISDN. Cílem společnosti je poskytování komplexních služeb Internetu od základního připojení dial-up uživatelů až po připojení sítí LAN prostřednictvím pevní linky. Další oblastí služeb jsou služby typu Web-design, Elektronický obchod, ale i realizace a správa Virtuálních privátních sítí s kódovaným přenosem dat. K poskytování kvalitních služeb Internetu je samozřejmě nutné mít k dispozici kvalitní konektivitu, a proto je síť CZCOMu součástí sdružení NIX (2Mb/s) a navíc je do zahraničí propojena vlastními, jak satelitními (Telenor 768kb/s - Nittedal), tak i metalickými (EBONE 512kb/s - uzel EBONE v Praze) spoji. Veškeré informace o topologii sítě společnosti CZCOM s.r.o., o poskytovaných službách, referenčních zákaznících a veškerou obchodní a technickou podporu najdete na stránkách http://www.czcom.cz.

Podobu iPhonu 8 potvrdil řetězec McDonald’s.
Hamburgerový král prozradil podobu iPhonu 8 s vykrojeným displejem

Představení chystaného výročního iPhonu se blíží. Řada vlastností už byla potvrzena. Nyní přichází další, a to od neočekávaného zdroje. Vzhled telefonu...  celý článek

rozbitý telefon
Revoluční patent: mobil si sám opraví prasklý displej

Zní to jako pořádné sci-fi, ale praskliny na displeji možná mobily v budoucnu opraví samy. Poslední patent Motoroly naznačuje, že se na takové technologii už...  celý článek

Huawei P10 Plus patří mezi nejlépe se prodávající modely značky
Huawei si jde za svým cílem. Apple by mohl sesadit už v tomto čtvrtletí

Společnost Huawei chce být v roce 2021 největším prodejcem smartphonů. Před sebou má dvě překážky - Apple a Samsung. V uplynulém čtvrtletí se však čínský...  celý článek

Sony Xperia XZ1
Klasika bez výstředností a se skvělou výbavou. Nové top Sony se blíží

Sony si drží svůj styl a zavádění nových designových prvků nechává jiným. Proto i chystaná Xperia XZ1 bude konzervativně vypadající smartphone, ovšem se...  celý článek

Motorola Moto X4
Toto je chystaná Moto X. Kdysi to bývala prémiovka

Řada Moto X bývala nejvyšší modelovou linií Motoroly, ale už loni tuto roli převzala kolekce Z. Nyní „xková“ řada hlásí návrat, ale model X4 nemíří na vrchol....  celý článek

Hlasová asistentka Amazon Alexa na HTC U11
Na hraní je asistentka v mobilu dobrá, ale prakticky je k ničemu

HTC při představení špičkového modelu U11 slibovalo, že nabídne i různá řešení hlasových asistentů. A přímo slibovalo Alexu od Amazonu. Ta se teď s drobnou...  celý článek

Systém watchOS 4 pro hodinky Apple Watch.
Hodinky od Applu mají být nezávislé. Už nebudou potřebovat iPhone

Apple plánuje do konce letošního roku představit verzi svých chytrých hodinek, která se bude moci připojit přímo k mobilní síti. Chce tak snížit závislost...  celý článek

Huawei P10 Plus patří mezi nejlépe se prodávající modely značky
Huawei si jde za svým cílem. Apple by mohl sesadit už v tomto čtvrtletí