Tisková zpráva: Dell informuje zákazníky o technologii ImageWatch

Služba ImageWatch™ poskytuje klíčové informace o změnách hardware, software a periferních zařízení.

ROUND ROCK, Texas, 9. února 1999 - Společnost Dell Computer Corporation, největší světový přímý prodejce počítačových systémů dnes oznámila uvedení programu ImageWatchTM. Jedná se o systém informací, který upozorňuje zákazníky na budoucí technologické změny a chrání je tak před nevýhodnými investicemi do výpočetní techniky. Program je k dispozici na speciálních internetových stránkách Dell Premier PagesTM.

"Plánování a správa technologických změn a s tím spojené náklady představují jeden z nejnáročnějších úkolů, se kterými se potýkají naši největší zákazníci," řekl Joe Marengi, první víceprezident a generální ředitel Relationship Group společnosti Dell. "Realizace programu typu ImageWatch je možná jen díky našim individuálním vztahům se zákazníky a dodavateli a je dalším příkladem toho, jak nám přímý model umožňuje reagovat na potřeby zákazníků."

Služba ImageWatch umožňuje profesionálním správcům technologií rychle reagovat na vysoké tempo technologických změn, jelikož poskytuje informace o změnách v oblasti hardwaru, periferních zařízení a softwaru s předstihem 6 - 12 měsíců. To je důležité, protože změny těchto komponent často ovlivňují konfiguraci zákaznického softwaru nebo jeho reprezentaci na pevném disku.

Systém ImageWatch je k dispozici pro zákazníky společnosti Dell na celém světě prostřednictvím programu Premier PagesTM. Premier Pages jsou speciální webové stránky chráněné heslem, které společnost Dell vytváří pro své zákazníky z podnikatelského i veřejného sektoru. Informace poskytované službou ImageWatch se týkají notebooků Dell LatitudeŽ, stolních počítačů Dell OptiPlexŽ, pracovních stanic Dell PrecisionŽ, serverů Dell PowerEdgeŽ a produktů Dell PowerVaultŽ na ukládání dat, určených pro firmy a veřejné instituce.

O společnosti Dell Computer

Společnost Dell Computer Corporation je přední firma v oblasti přímého prodeje počítačových systémů s obratem 16,8 miliard USD za uplynulý rok, která se umístila na 125. místě v žebříčku společností Fortune 500Ž a na 363. místě v žebříčku Fortune Global 500. Společnost Dell navrhuje, vyrábí a přizpůsobuje produkty a služby zákaznickým požadavkům. Zároveň nabízí širokou řadu softwarových produktů a periferních zařízení.Informace o spol. Dell a jejích produktech lze získat na bezplatném telefonním čísle 088 188 123 nebo na webových stránkách www.dell.cz.

ImageWatch je servisní známka společnosti Dell Computer Corporation. Dell, Latitude, OptiPlex jsou registrované ochranné známky a Dell Precision Workstation a PowerVault jsou ochranné známky spol. Dell Computer Corporation. V tomto dokumentu mohou být použité další ochranné známky a obchodní značky, na něž mají právní nárok příslušní vlastníci. Společnost Dell se zříká vlastnických nároků na značky a názvy jiných vlastníků.

Úřad chce regulovat mobilní trh. Může to zlevnit volání a rychlá data

Podle Českého telekomunikačního úřadu na trhu nefunguje hospodářská soutěž. Regulaci však bude předcházet veřejná konzultace a následně analýza trhu. Výsledky...  celý článek

Podobu iPhonu 8 potvrdil řetězec McDonald’s.
Hamburgerový král prozradil podobu iPhonu 8 s vykrojeným displejem

Představení chystaného výročního iPhonu se blíží. Řada vlastností už byla potvrzena. Nyní přichází další, a to od neočekávaného zdroje. Vzhled telefonu...  celý článek

Nubia Z11 miniS
Nubia zlevnila i o více než tisíc korun. A rovnou všechny modely