Tisková zpráva: Acer a HP si vybrali pevný disk ST32111 od společnosti Seagate pro jeho špičkovou kvalitu, spolehlivost a snadnou integraci

SCOTTS VALLEY, Kalifornie, -- 12. října 1998 -- Společnost Seagate Technology, oznámila, že přední dodavatelé stolních počítačů, mezi něž patří společnost Acer a Hewlett-Packard Company, si zvolili pro montáž do svých počítačů diskovou mechaniku ST32111, která je navržena tak, aby splňovala specifické požadavky spotřebitelského trhu se stolními počítači. Disk ST32111, který používá z větší části mechanické díly, a i elektroniku z populární řady disků Ultra ATA Medalist, jež pokrývá všechny kapacitní hladiny, tak může být snadno a rychle integrován originálními výrobci stolních a multimediálních systémů do jejich produktů. Disky ST32111, které jsou navržené také tak, aby mohly být použity v netradičních aplikacích, jako například ve špičkových televizních přijímačích, se dodávají v kapacitách od 1 do 4 GB, v 3,5" formátu se střední přístupovou dobou 11 ms a špičkovou trvalou rychlostí přenosu dat. Disk má dostatečnou kapacitu a výkonnost potřebnou pro dnešní populární stolní aplikace, jako je brouzdání po Internetu, multimédia, elektronická pošta a elektronické zpracování textu.

"Seagate je jediným nezávislým výrobcem diskových mechanik s vertikální integrační strategií, jež mu umožňuje vyvíjet, řídit vývoj komponent a technologií a mít vlastní výrobní provozy. Vertikální integrace umožňuje společnosti Seagate zajistit cenově efektivní výrobu mechanických a elektrických částí odvozenou od úspěšné řady disků Medalist a plnit tak nároky, které jsou kladeny na střední třídu stolních počítačů určenou pro konzumní trh, tzn. umožnit výrobu počítačů PC, které splňují potřeby širokého spektra zákazníků."

Disková mechanika ST32111 používá magnetoresistivní hlavy a metodu kódování enhanced partial response-maximum likelihood (EPRLM) při čtení dat z disku zajišťující rychlejší propustnost dat při operacích čtení/zápis. Disky se vyznačují malými nároky na kvalitu provozního prostředí a vydrží ráz až 150 G, pokud nejsou v provozu. Samozřejmostí je zabudovaná podpora šetření s elektrickou energií.

Společnost Seagate Technology, Inc.je vedoucí poskytovatel technologie a produktů umožňujících lidem, ukládat a spravovat informace. Společnost je rozhodnuta poskytnout nejlepší produkty ve své třídě, aby pomohla lidem získat informace kdekoli, kdykoli a jakkoli je potřebují. Seagate je největší výrobce diskových mechanik na světě, magnetických záznamových hlav a médií. Je významným inovátorem v oblasti magnetopáskových jednotek a jedním z hlavních vývojářů programového software pro správu informací podnikové třídy. Seagate naleznete všude po celém světě rovněž na WWW stránkách s adresou http:// www.seagate.com. Pokud chcete získat automaticky novinky, ceny akcií a finanční informace přes telefon, vytočte číslo +1 (877) SEG-NYSE v Severní Americe, mimo USA a Kanadu vytočte číslo 1 (760) 704 43 68.

Logo "S" společnosti Seagate a Seagate Technology jsou registrované ochranné známky společnosti Seagate Technology, Inc. Všechny ostatní ochranné známky nebo registrované ochranné známky jsou vlastnictvím jejich příslušných majitelů.

Tato zpráva obsahuje tvrzení o budoucím vývoji ve vztahu k dodávkám platformy Medalist 17240 a rozhraní Ultra ATA/66. Tyto prognózy jsou založeny na současném stavu poznání a obsahují různé rizikové faktory a nejistoty, jež mohou způsobit, že výsledky se ve svém důsledku mohou výrazně lišit od těch, které zde byly předpokládány. Mezi tato rizika a nejistoty patří, ale nejen tyto, schopnost společnosti úspěšně vyvinout a prodávat platformu Medalist 17240 a Ultra ATA/66 rozhraní. Společnost na sebe nebere žádné závazky týkající se aktualizace těchto prognóz tak, aby reflektovaly události a podmínky po datu vydání této zprávy.

Tiskové zprávy a další informace o společnosti Seagate Technology je možné získat na Internetu pomocí služby World Wide Web na adrese http://www.seagate.com.

Chtěl se vyfotit na záchodě. Omylem vystřelil a dostal šest let

Striptýzové kluby slibují nevšední zážitky, střelba mezi ně ovšem nepatří. O takový netradiční zážitek se loni 17. prosince návštěvníkům klubu Lust ve...  celý článek

Samsung Galaxy S8
Prodeje Galaxy S8 nemusí být růžové, pomoci by mohl Note 8